Har du og familien truffet beslutningen om, at den nuværende bolig er for lille? Og har I allerede udset jer jeres kommende bolig, hvor I sammen kan tage hul på et helt nyt kapitel? Så er denne artikel måske relevant for jer. Her er samlet en række gode råd til, hvordan I kan finansiere jeres nye bolig og få råd til de renoveringsprojekter, som måtte følge med boligkøbet.

Brug for et lån?

I bor måske i en lejlighed nu, men i takt med at familien vokser sig større, eller nye jobs dukker op andetsteds, er det måske tid til at skifte lejligheden ud med en ejerbolig. I den forbindelse er der ofte brug for at foretage et banklån, så der er styr på finansieringen.

Men foruden betalingen til selve huset er et boligkøb ofte også ensbetydende med, at der er en række mindre renoveringsopgaver, som skal gennemføres med tiden. Køkkenet trænger måske til at blive skiftet ud? En garage til bilen vil være kærkommen? Eller også vil en lille legeplads til børnene være optimal i haven? Alle disse mindre projekter kan der ikke nødvendigvis findes penge til i banklånet – men der findes en anden løsning.

Realiser dine drømme i dag

Der findes flere forskellige måder, hvorpå du kan låne penge. I dag er kviklån yderst populære blandt danskerne. Og selvom du skal være opmærksom på de forskellige udgifter og risici, der er forbundet med at optage disse, kan et kviklån godt være et smart valg. Har du styr på din privatøkonomi, og bruger du lidt sund fornuft, kan et kviklån optages uden bekymring.

Har du spottet et knaldtilbud på et legetårn, men får du ikke løn før i næste uge, hvor tilbuddet er udløbet igen? Ved at foretage et kviklån kan du have pengene stående på din konto inden for 24 timer, og dertil er flere kviklån rentefri de første 30 dage. Du kan se alle de danske kviklån her og finde frem til netop det lån, der dækker dit behov.

Det skal du være opmærksom på

Ved ethvert lån optræder der en lang række forskellig information, rubrikker med diverse vilkår osv. Og disse er naturligvis meget vigtige at sætte sig ind i. Det at optage et kviklån er både nemt og hurtigt, men når du ansøger om et kviklån, bør du også undersøge, om der er en række omkostninger forbundet med at etablere lånet eller ved at tilbagebetale lånet før løbetidens ophør.

Ligeledes har valget af rente også betydning. Og med den fortsat lave rentesats i dag kan en variabel rente i mange tilfælde være et fornuftigt valg.