Har I fundet drømmeboligen, men mangler penge til udbetalingen? Når man har fundet den eneste ene, så vil man gerne finde sit eget sted, hvor man kan stifte familie. Banken kræver, at man minimum kan lægge 5% af udbetalingen selv. 80% af lånet kan man låne hos en kassekreditforening og de resterende 15 procent af banken. Det kræver opsparing før ejerboligen kan blive til virkelighed. Hvis man ikke kan vente med at få sparet op, så er der mulighed for, at man kan låne til udbetalingen hos en online låneudbyder.

Hvordan låner man penge online?

Med et kviklån kan du låne penge til udbetalingen til drømmeboligen. Låneprocessen er hurtig og simpel, da du blot skal ansøge om lånet og underskrive med NEM-ID. Efter kort tid får du svar på låneansøgningen, og hvis du ikke er registreret i RKI, så bliver du som regel godkendt som låner. Det er forskelligt hvor mange penge man kan låne hos den enkelte låneudbyder. Hos nogen kan man låne op til flere hundred tusinde, imens man hos andre maksimalt kan låne 100.000 kroner. Derfor anbefales det, at du sammenligner flere låneudbydere med hinanden, så du kan finde det lån, der bedst matcher dine muligheder bl.a. i form af tilbagebetaling af beløbet. Når du låner penge online, så kan du ikke undgå at skulle betale renter på lånet.

De fleste danskere vælger at optage et kviklån, da man typisk kan låne lidt flere penge i forhold til andre typer af online lån. Låneudbyderne tilbyder også forskellige lånebetingelser, hvilket er endnu en grund til at man skal sammenligne lånebetingelser med hinanden. Selvom drømmen kan gå i opfyldelse med et kviklån, så skal du huske på, at pengene skal være betalt tilbage inden for en bestemt tid. Derfor skal du være sikker på, at der er penge nok i budgettet til at kunne afdrage på gælden.

Hvilke fordele og ulemper er der ved et online lån?

Der er både fordele og ulemper ved at optage et online lån. Fordelene er, at drømmen kan gå i opfyldelse. Du behøver ikke at fortælle nogen at du har optaget lånet, hvis du ikke synes at andre skal vide det. Det er meget fleksibelt hvor stort et lånebeløb, du kan ansøge om. Samtidig får du hurtigt pengene ind på bankkontoen, så du undgår at skulle bruge tid på at gå i banken for at snakke med en bankrådgiver. Selvom du har gæld, men ikke er registreret i RKI, så bliver du alligevel godkendt som låner. Det eneste krav låneudbyderen har er, at du ikke er registreret i RKI og dermed stemplet som en dårlig betaler. Dette skyldes, at låneudbyderen ikke kan stille nogen sikkerhed for lånet.

Ulemperne ved et online lån er, at du kommer til at betale høje renter og gebyrer, hvis du ikke har mulighed for at betale pengene tilbage inden for løbetiden. Hvis du i forvejen har gæld, så vil den blot stige med et kviklån. For at undgå dette er det vigtigt, at du ved hvad de forskellige begreber i lånebetingelserne betyder. Ellers har du ikke en chance for at regne på, om du har pengene nok til at kunne afdrage på gælden pr. måned.