Især nybagte boligejere kan have en stram økonomi, da der de første par år kan komme mange uforudsete udgifter på ejendommen, da man også gerne vil sætte sit eget præg i boligen. Man har ofte købet en ejendom ud fra den økonomiske formåen, så derfor har mange et lille rådighedsbeløb til uforudsete udgifter, der jo kan være alt lige fra:

  • Nyt TV, PC og mobiltelefon.
  • Ny bil.
  • Indfrielse af mindre og dyrere lån.
  • Hårde hvidevarer.
  • Møbler og inventar til ejendommen.
  • Modernisering af køkken og badeværelse.

Lån penge trods afslag i banken

Et banklån og realkreditlån har de billigste renter, men de har en del stiftelses omkostninger med tingslysning og stempel, og mange gange kan man endda få nej til sin låneansøgning, selvom man har råd til afdragene. Så må man ind på det private lånemarked, og hvor der findes masser af lån med forskellige afdragsperioder, renter og udgifter. Lån penge nu på Hæveautomaten der er en hjemmeside, hvor man dels kan læse mere om mulighederne men også finde links og beskrivelser af faktisk alle typer alternative lån på markedet.

Her er låntyperne sorteret logisk, således man nemt kan finde et passende lån til sit formål. De fleste af disse lån er kviklån, hvilket egentligt blot betyder, at man kan ansøge nemt online og få svar samt pengene udbetalt indenfor et døgn. Man finder både kviklån og forbrugslån, der kan være på flere 100.000 kr., således man virkelig kan få bugt med sine nuværende økonomiske problemer.

Det er relativt at lån penge nu, hvis man ikke er registreret som dårlig betaler, og hvis man har et rimeligt rådighedsbeløb til sig selv.

Lån penge og realiser dine boligdrømme

Både fritidsboliger, hobbylandbrug og helårsboliger i udkants Danmark er billigere i pris end priserne i de større byer, men til gengæld vil man ofte kun kunne belåne op mod 60 % af handelsprisen som et realkreditlån. Men hvis man brænder for idéen, så kan det i den sidste ende være en rigtig god investering at få sit eget, selvom det koster en del i starten med udbetaling, handelsomkostninger og måske tiltrængte forbedringer og renovering. Man kan søge om tillægslån, men det kan være en nemmere mulighed at søge om et kviklån for eksempel et passende lån, man har fundet hos Hæveautomaten. I et aktuelt indslag på DR TV kan man læse om folk i udkants Danmark, hvor mange banker og kreditinstitutter ikke vil belåne ejendommene ret højt, hvilket giver likviditets problemer til interesserede købere. Lån penge nu til din ønskebolig på nettet og få realiseret dine boligdrømme, da man så nemt kan blive boligejer med en billig ejendom passende til netop dit formål.