Overvejer du at sælge dit hus? Og vil du gerne gøre det så attraktivt som muligt, så det hurtigt kan blive solgt? Så skal du starte udenfor i haven. Udearealerne er det, der skaber det første indtryk for en potentiel køber. Derfor er det vigtigt, at du starter med at lægge energien her.

Haven er kilden til et boligsalg

Selvom det kan lyde meget mærkværdigt, så er det sådan, det forholder sig. Der er ikke nogen, der kan forholde sig til en bolig, hvor de bliver mødt af et slidt plankeværk, vildt groende græs, misvedligeholdte buske med mere. Det skaber et rigtig dårligt indtryk og giver de færreste lyst til at komme indenfor – og vælger de at gå indenfor, vil de med det samme lede efter fejl, fordi det ser så misvedligeholdt ud udefra.

Hvordan gør du haven klar til boligsalg?

Heldigvis er det sådan, at haven er det sted ved huset, hvor du får størst værdi ud af din forbedring. Kan du ikke overskue at gøre noget ved haven selv, kan du med fordel hyre en havemand til at gøre det. I løbet af nogle ganske få timer vil han kunne forvandle din have til et indbydende og behageligt sted at være.

Det kræver naturligvis, at du på forhånd har ryddet op, så han ikke skal starte med at få din hjælp til det, inden han kan komme i gang med det egentlige arbejde.

Når han er færdig med sit arbejde, kan du med fordel investere i nogle krukker og farverige blomster, så der skabes vaskeægte sommerstemning. Køb et par lanterner og tænd op for levende lys. Så virker selv den mest simple have indbydende og hyggelig – og det er netop det, en kommende køber gerne vil have.

Brug derfor god tid på at finde en havemand, så din bolig kan sælges hurtigst muligt.